Stambuł: rejs po Bosforze z kolacją i pokazem z prywatnym stolikiem
Podziwiaj magiczne widoki Stambułu z Bosforu podczas tego rejsu z kolacją. Popłyń jachtem i obejrzyj pokaz tradycyjnych tureckich tańców ludowych. Delektuj się kolacją i napojami, podziwiając zabytki, takie jak Pałac Dolmabahçe, Wieża Galata i Most Bosforski. Wybierz rejs z odbiorem z hotelu i transportem powrotnym ze Stambułu klimatyzowaną furgonetką lub spotkaj się bezpośrednio w porcie. Delektuj się napojami takimi jak kawa po turecku, herbata, nielimitowane napoje bezalkoholowe i nielimitowane napoje alkoholowe (w zależności od wybranej opcji). Wybierz między standardowym posiłkiem a opcją VIP. Smakuj przystawek z opcjami takimi jak sezonowa sałatka lub gorące przystawki. Wybierz danie główne, takie jak mieszane mięso z grilla, sezonowe ryby lub menu wegetariańskie. Zakończ posiłek słodkim deserem. Zjedz smaczny posiłek, oglądając rozrywkę na żywo, taką jak turecki taniec ludowy, latynoski taniec flamenco i DJ. Spójrz przez okno na imponującą Wieżę Galata i Wieżę Dziewicy, która stoi od czasów średniowiecznego Bizancjum. Ciesz się pokazami na żywo, takimi jak derwisze, tańce tureckie, taniec latynoski, flamenco, Sirtaki i taniec brzucha na środku Bosforu. Podczas wycieczki możesz poznać szczegóły dotyczące interesujących Cię miejsc dzięki mobilnej aplikacji audioprzewodnika. W dniu wycieczki skontaktuj się z organizatorem wycieczki, aby dowiedzieć się więcej na temat korzystania z audioprzewodnika.. Uwiecznij na zdjęciach barokową architekturę pałacu Dolmabahçe i meczetu Ortaköy. Podziwiaj mosty Bosfor i Fatih Sultan Mehmet, które przecinają cieśninę Bosfor. Podziwiaj nadbrzeżną osmańską architekturę pałacu Beylerbeyi. Vip Menu Przystawki: - 10 rodzajów mieszanych przystawek tureckich i mieszanych przystawek z owoców morza - Przystawki gorące: (2 rodzaje przystawek gorących) - Ciasto warzywne (przystawka gorąca) - Ciasto rybne (gorąca przystawka) - Klopsiki rybne (gorąca przystawka) - Gulasz z krewetek (przystawka gorąca) Dania główne: (1 rodzaj dania głównego) - Mieszany talerz grillowy (klopsiki, turecki doner, smażone mięso (Et Sote), kurczak) - Entrecote z cielęciny - Wegetariańska zapiekanka warzywna - Sezonowe owoce morza z grilla - Włoskie rodzaje makaronów - Sałatka Deser i owoce: - Mieszany specjalny turecki deser i owoce - Nieograniczone napoje lokalne i bezalkoholowe