Amsterdam: Degustacja sera Henriego Williga
Henri Willig urodził się i wychował w Katwoude, małej wiosce położonej u podnóża grobli między bujnymi zielonymi łąkami; pocztówkowy przykład tego, jak dokładnie powinna wyglądać Holandia! Henri i jego żona Riet przejęli farmę w 1974 roku i od tamtej pory produkują wysokiej jakości, tradycyjnie przygotowywane sery. Poznaj sekret pysznych serów produkowanych przez rodzinną firmę Henri Willig Cheese podczas warsztatów degustacyjnych w sercu Amsterdamu. Zostań częścią rodziny Henri Willig Cheese i poznaj tradycyjny proces produkcji sera w autentycznej atmosferze fabryki sera. Wielojęzyczni przewodnicy przedstawią Ci rodzinę i pokażą krótki film, aby zademonstrować proces produkcji sera, podczas gdy Ty będziesz delektować się jednymi z najlepszych serów z serowymi dipami i musztardą. Przyjemne doświadczenie serowe dla całej rodziny. Następnie możesz spróbować więcej sera w sklepie i otrzymasz 10% zniżki na zakupy w sklepie z serami.