Poczuj fantastyczną atmosferę Moulin Rouge w Paryżu podczas spektaklu "Féerie", delektując się pyszną kolacją z menu tradycyjnej kuchni francuskiej z opcjami wegańskimi.
Informacje o bilecie
- Warunki rezygnacji
- Ta atrakcja nie podlega zwrotowi
- Wymagany kupon papierowy
- Czas trwania 4 godz.
- Sprawdź dostępność, aby zobaczyć godziny rozpoczęcia.
Wyróżnione recenzje innych podróżników
T
Tadeusz – Polska
Kolacja wspaniała z orkiestrą i wokalistami podczas, której można było zatańczyć na parkiecie. Atmosfera, której się nie zapomina. Po kolacji perfekcyjny występ kabaretu Moulin Rouge.
K
Krzysztof – Polska
trzeba tam być by czuć atmosferę paryskiego życia nocnego. Doskonała rewia, polecamy
Wybierz liczbę uczestników i datę
Uczestnicy
Niektóre treści zostały przetłumaczone automatycznie. Zobacz oryginalną wersję (język angielski).
W skrócie
- Zobacz jeden z najsłynniejszych kabaretów na świecie w Moulin Rouge
- Zasiądź do kolacji z wyśmienitym francuskim jedzeniem w lokalu Belle Epoque
- Zobacz, jak grupa 60 artystów wykonuje słynny pokaz "Féerie".
- Podziwiaj ręcznie wykonane kostiumy z piór, dżetów i cekinów
- Spędź niezapomniany wieczór z rodziną, przyjaciółmi lub ukochaną osobą
Pełny opis
Zajmijcie miejsca w jednym z najsłynniejszych kabaretów świata i obejrzyjcie spektakl Moulin Rouge „Féerie”, stworzony przez Doris Haug i Ruggero Angeletti, z choreografią Billa Goodsona. Posłuchajcie muzyki Pierre'a Porte'a w wykonaniu 80 muzyków i 60 chórzystów.
Zobacz 100 artystów, w tym 60 tancerek paradujących w 1000 ekstrawaganckich kostiumach z piór, cyrkonii i cekinów. Kostiumy, zaprojektowane przez Corrado Collabucci i wykonane ręcznie w najsłynniejszych warsztatach w Paryżu, uzupełniają bogate scenografie Gaetano Castelli i powracające gigantyczne akwarium.
Wybierz opcję z kolacją i delektuj się tradycyjną kuchnią francuską w sali Belle Epoque na 850 miejsc. Każda kolacja obejmuje pół butelki szampana na osobę lub 2 napoje bezalkoholowe. Dodatkowe napoje są płatne. Menu dla dzieci dostępne jest na życzenie po dokonaniu rezerwacji. Menu wymyślone i skomponowane przez szefa kuchni Arnauda Demerville'a. Od 20 marca do 18 czerwca 2025 r.
Kolacja z pokazem i menu Toulouse-Lautrec Wielki spektakularny pokaz „Féerie” – 1/2 butelki szampana – kolacja Przystawki Cienkie plasterki domowej szynki cielęcej z satay, surówka z czerwonej kapusty, karmelizowane orzechy nerkowca lub
łososiem marynowanym w sosie ponzu, wariacją na temat wiosennych warzyw gotowanych i surowych, odświeżonych miętą, sosem yuzu Danie główne Pieczona w piecu noga kurczaka z wolnego wybiegu, puree ziemniaczane, gotowane na parze białe szparagi aromatyzowane smardzami, sos z musztardy pełnoziarnistej lub Wolno gotowany filet z dorsza, risotto z kaszą orkiszową i groszkiem zielonym, emulsja z chorizo, kruszonka parmezanowa
Desery Lekki mus kokosowy i mini ciastka kokosowe, rabarbar gotowany w wodzie, sos o smaku werbeny lub Deser z kremem migdałowym, serce truskawkowe, granola z dmuchanymi płatkami kukurydzianymi Kolacja z pokazem z menu Belle Époque Przystawki
Domowa półgotowana foie gras, wędzona drewnem bukowym, karczochy o różnej konsystencji, sos jabłkowo-cytrynowy lub wolno pieczona ostryga z indyka, smażona rzeżucha, espuma z solonego masła, olej pietruszkowy lub wędzony łosoś z „Fumaisons Provinoises”, panna cotta z buraków i chrzanu, galaretka z kalamansi, ikra pstrąga
Danie główne Smażony filet mignon z cielęciny, polenta, kukurydza z serem cancoillotte, aromatyczny sos z ziół, sos jus court lub smażony na patelni filet z turbota, domowe gnocchi ziemniaczane z dojrzałym parmezanem, zielone szparagi, bulion z wędzonej herbaty dashi Desery
Ciasto marchewkowe, krem serowy z limonką, sorbet marchewkowo-pomarańczowy, ciastka z orzechami pekan lub małe brioches „Tropézienne” z wanilią z Madagaskaru, sorbet z czerwonych owoców, sos z kwiatów hibiskusa Od 19 czerwca do 24 września 2025 r. Kolacja z pokazem i menu Toulouse-Lautrec
Wielki spektakularny pokaz „Féerie” – 1/2 butelki szampana – kolacja Przystawki Cienkie plasterki domowej szynki wołowej, mieszanka bakłażanów, pomidory confit, winegret chimichurri lub tataki z tuńczyka błękitnopłetwego, dodatki inspirowane sałatką nicejską, chrupiące młode warzywa, oliwki z Riwiery, kapary, sos z anchois,
sos andaluzyjski Danie główne Pieczona noga kurczaka z gospodarstwa, puree ziemniaczane, smażona cukinia z oliwkami, tradycyjny sos amerykański lub filet z łososia confit z miso i sezamem, risotto z kaszą pęczak i zielonym groszkiem, emulsja dashi Desery Miękkie ciastka imbirowe, brzoskwinie w różnych teksturach, bite ganache waniliowe, kruszonka z przyprawami
lub tartaletka truskawkowa, krem dyplomatyczny z nasionami kopru włoskiego, anyżowy ge Kolacja z pokazem w stylu Belle Époque Wielki spektakularny pokaz „Féerie” – 1/2 butelki szampana – kolacja Przystawki Domowe półgotowane foie gras, lekko wędzone na drewnie bukowym, zestaw czerwonych jagód, szczaw
lub W duchu vitello tonnato: cienki plasterek cielęciny, lekko smażony tuńczyk błękitnopłetwy, wędzony węgorz, kapary bez łodyżek lub Medaliony z homara smażone na ogniu, wariacja na temat pomidorów dziedzicznych, pianka z mozzarelli, kruche ciastka z dojrzałym parmezanem Danie główne
Smażony filet mignon z cielęciny, polenta, słodka kukurydza związana serem cancoillotte, aromatyczny sos ziołowy, sos jus court lub Filet z turbota smażony na plancha, duszona fasola borlotti, przypieczona cebula, bulion z dodatkiem chorizo Desery Baba z bursztynowym rumem, konfitura z moreli ze świeżym tymiankiem, bite ganache z oliwą z oliwek, sorbet z moreli i oliwy z oliwek
lub Jak czysta kawa arabica affogato, miękkie ciastko kakaowe, mrożony parfait z wanilią tahitańską, bita śmietana Amaretto *Menu wegańskie i menu dla dzieci dostępne na życzenie.*
Zobacz 100 artystów, w tym 60 tancerek paradujących w 1000 ekstrawaganckich kostiumach z piór, cyrkonii i cekinów. Kostiumy, zaprojektowane przez Corrado Collabucci i wykonane ręcznie w najsłynniejszych warsztatach w Paryżu, uzupełniają bogate scenografie Gaetano Castelli i powracające gigantyczne akwarium.
Wybierz opcję z kolacją i delektuj się tradycyjną kuchnią francuską w sali Belle Epoque na 850 miejsc. Każda kolacja obejmuje pół butelki szampana na osobę lub 2 napoje bezalkoholowe. Dodatkowe napoje są płatne. Menu dla dzieci dostępne jest na życzenie po dokonaniu rezerwacji. Menu wymyślone i skomponowane przez szefa kuchni Arnauda Demerville'a. Od 20 marca do 18 czerwca 2025 r.
Kolacja z pokazem i menu Toulouse-Lautrec Wielki spektakularny pokaz „Féerie” – 1/2 butelki szampana – kolacja Przystawki Cienkie plasterki domowej szynki cielęcej z satay, surówka z czerwonej kapusty, karmelizowane orzechy nerkowca lub
łososiem marynowanym w sosie ponzu, wariacją na temat wiosennych warzyw gotowanych i surowych, odświeżonych miętą, sosem yuzu Danie główne Pieczona w piecu noga kurczaka z wolnego wybiegu, puree ziemniaczane, gotowane na parze białe szparagi aromatyzowane smardzami, sos z musztardy pełnoziarnistej lub Wolno gotowany filet z dorsza, risotto z kaszą orkiszową i groszkiem zielonym, emulsja z chorizo, kruszonka parmezanowa
Desery Lekki mus kokosowy i mini ciastka kokosowe, rabarbar gotowany w wodzie, sos o smaku werbeny lub Deser z kremem migdałowym, serce truskawkowe, granola z dmuchanymi płatkami kukurydzianymi Kolacja z pokazem z menu Belle Époque Przystawki
Domowa półgotowana foie gras, wędzona drewnem bukowym, karczochy o różnej konsystencji, sos jabłkowo-cytrynowy lub wolno pieczona ostryga z indyka, smażona rzeżucha, espuma z solonego masła, olej pietruszkowy lub wędzony łosoś z „Fumaisons Provinoises”, panna cotta z buraków i chrzanu, galaretka z kalamansi, ikra pstrąga
Danie główne Smażony filet mignon z cielęciny, polenta, kukurydza z serem cancoillotte, aromatyczny sos z ziół, sos jus court lub smażony na patelni filet z turbota, domowe gnocchi ziemniaczane z dojrzałym parmezanem, zielone szparagi, bulion z wędzonej herbaty dashi Desery
Ciasto marchewkowe, krem serowy z limonką, sorbet marchewkowo-pomarańczowy, ciastka z orzechami pekan lub małe brioches „Tropézienne” z wanilią z Madagaskaru, sorbet z czerwonych owoców, sos z kwiatów hibiskusa Od 19 czerwca do 24 września 2025 r. Kolacja z pokazem i menu Toulouse-Lautrec
Wielki spektakularny pokaz „Féerie” – 1/2 butelki szampana – kolacja Przystawki Cienkie plasterki domowej szynki wołowej, mieszanka bakłażanów, pomidory confit, winegret chimichurri lub tataki z tuńczyka błękitnopłetwego, dodatki inspirowane sałatką nicejską, chrupiące młode warzywa, oliwki z Riwiery, kapary, sos z anchois,
sos andaluzyjski Danie główne Pieczona noga kurczaka z gospodarstwa, puree ziemniaczane, smażona cukinia z oliwkami, tradycyjny sos amerykański lub filet z łososia confit z miso i sezamem, risotto z kaszą pęczak i zielonym groszkiem, emulsja dashi Desery Miękkie ciastka imbirowe, brzoskwinie w różnych teksturach, bite ganache waniliowe, kruszonka z przyprawami
lub tartaletka truskawkowa, krem dyplomatyczny z nasionami kopru włoskiego, anyżowy ge Kolacja z pokazem w stylu Belle Époque Wielki spektakularny pokaz „Féerie” – 1/2 butelki szampana – kolacja Przystawki Domowe półgotowane foie gras, lekko wędzone na drewnie bukowym, zestaw czerwonych jagód, szczaw
lub W duchu vitello tonnato: cienki plasterek cielęciny, lekko smażony tuńczyk błękitnopłetwy, wędzony węgorz, kapary bez łodyżek lub Medaliony z homara smażone na ogniu, wariacja na temat pomidorów dziedzicznych, pianka z mozzarelli, kruche ciastka z dojrzałym parmezanem Danie główne
Smażony filet mignon z cielęciny, polenta, słodka kukurydza związana serem cancoillotte, aromatyczny sos ziołowy, sos jus court lub Filet z turbota smażony na plancha, duszona fasola borlotti, przypieczona cebula, bulion z dodatkiem chorizo Desery Baba z bursztynowym rumem, konfitura z moreli ze świeżym tymiankiem, bite ganache z oliwą z oliwek, sorbet z moreli i oliwy z oliwek
lub Jak czysta kawa arabica affogato, miękkie ciastko kakaowe, mrożony parfait z wanilią tahitańską, bita śmietana Amaretto *Menu wegańskie i menu dla dzieci dostępne na życzenie.*
Wliczone w cenę
- Wejście do Moulin Rouge
- Bilet wstępu do kabaretu Moulin Rouge "Féerie"
- Kolacja z wybranego menu (wybierz preferowaną opcję podczas rezerwacji)
- Pół butelki szampana lub 2 napoje bezalkoholowe
- Obsługa i napiwki
Nie zaleca się następującym osobom
- Dzieci poniżej 6. roku życia
Miejsce zbiórki
Miejsce zbiórki może zależeć od wybranej opcji.
Ważne informacje
Niedozwolone
- Dżinsy
- Zwierzęta
- Krótkie spodenki
- Aparaty fotograficzne
- Wózki inwalidzkie nieskładane
- Odzież sportowa
- Obuwie sportowe
- Nagrywanie wideo