Paryż: 3-daniowa kolacja i pokaz w Paradis Latin Cabaret
Zaangażuj swoje zmysły dzięki biletowi na Paradis Latin Show w Paryżu. Zanurz się w lokalnej scenie artystycznej dzięki tej kuszącej nocy zmysłowości, poezji, emocji i humoru po pysznym 3-daniowym posiłku podczas pokazu. Wejdź do kabaretu i zostań powitany przez aktorów, tancerzy i artystów. Zanurz się w surrealistycznej i zaskakującej atmosferze. Podczas posiłku ciesz się występem wyjątkowej piosenkarki i obejrzyj jedyny w swoim rodzaju kabaretowy pre-show. Na koniec obejrzyj niesamowity spektakl L'Oiseau Paradis. Wybierz jedno z 2 menu na kolację, Automn/Winter "Prestige" lub "Gustave Eiffel" podpisane przez Guya Savoya. Automn/Winter Eiffel Prestige Menu Przystawki Pasztet drobiowo-cielęcy z pistacjami i burakiem jako przyprawą lub Colors Paradis Wędzony łosoś, krem chrzanowy, puree z brokułów, jajka łososia i wędzone masło sabayon lub Velouté z grzybów, "kalafior-orzech laskowy", chrupiący ser Comté Dania główne Łosoś w stylu "Koulibiac", sos z białego masła z naparem z imbiru lub Cocotte "wołowina z marchewką" lub Wielokolorowe warzywa, jajko i parmezan Gotowane warzywa: puree z karczocha, różnokolorowe marchewki, żółte buraki, kandyzowane pomidory, pory, różnokolorowe rzodkiewki i rzepa. Ekologiczne jajko, parmezan i szczypiorek Desery Francuski pocałunek Egzotyczny smak, sorbet ananasowy combawa, wkładka z marakui mango, na herbatniku ladyfinger oblanym ciemną czekoladą. lub Gruszka w pigwie Ganache z bitej gruszki, wkładka z pasty z pigwy, kruche ciasteczko. W kształcie chmurki i piórka z białej czekolady. Automatyczne/zimowe menu Terrina z foie gras, chutney "piżmowo-kumkwatowy", tosty melba lub Jajko cocotte, kasztany i emulsja z białych trufli lub Remoulade z awokado i kraba, galaretka ze skorupiaków, jabłko Granny Smith i mieszanka rzeżuchy, shiso, rzodkiewki i kwiatu nasturcji. *** Filet z mintaja ze słodkimi przyprawami, karczoch jerozolimski, beurre blanc z kolendrą, pieczony smak lub Medaliony z żabnicy, szafranowe warzywa "bourride style" lub Paradis Wellington "podawany rzadko" Filet wołowy, duxelles z grzybów paryskich, cecina (szynka wołowa) w cieście francuskim Pieczony na rzadko, sos wołowy z porto Desery Pierre Hermé Nieskończenie cytrynowy Pierre Hermé Krem cytrynowy, surowy miąższ cytryny, kandyzowana cytryna, lekki krem cytrynowy, kruche ciasto cytrynowe, galaretka cytrynowa, lody cytrynowe, chrupiąca beza cytrynowa lub Słodka przyjemność Inicjacja smaków, tekstur i temperatur wokół mlecznej czekolady i orzechów laskowych Napoje: 1/2 butelki wody mineralnej - 1/2 butelki czerwonego wina* - 1/4 butelki szampana* *Paradis Latin selection