Paryż: Pokaz kolacji w Moulin Rouge
Zajmij miejsce w jednym z najsłynniejszych kabaretów na świecie podczas przedstawienia Moulin Rouge "Féerie", stworzonego przez Doris Haug i Ruggero Angeletti, w choreografii Billa Goodsona. Posłuchaj muzyki Pierre'a Porte'a, ożywionej przez 80 muzyków i 60 chórzystów. Oglądaj trupę 100 artystów, w tym 60 chórzystek paradujących w 1000 ekstrawaganckich kostiumach z piór, dżetów i cekinów. Zaprojektowane przez Corrado Collabucciego i ręcznie wykonane w najsłynniejszych paryskich warsztatach kostiumy są uzupełnione wystawną scenografią Gaetano Castellego i powrotem gigantycznego akwarium. Uaktualnij do opcji kolacji i delektuj się tradycyjną kuchnią francuską w lokalu Belle Epoque na 850 miejsc. Każda kolacja obejmuje pół butelki szampana na osobę lub możesz zdecydować się na 2 napoje bezalkoholowe. Dodatkowe napoje są dodatkowo płatne. Menu dla dzieci dostępne jest na życzenie po dokonaniu rezerwacji. Menu wymyślone i zaaranżowane przez szefa kuchni Arnauda Demerville'a. Od 2 stycznia do 19 marca 2025 r. Pokaz kolacji z menu Toulouse-Lautrec Wielki spektakularny pokaz "Féerie" - 1/2 butelki szampana - kolacja Przystawki Domowa szynka z kaczki z grillowanymi przyprawami, wariacja na temat kapusty, chutney cebulowy, bułka tarta lub Tuńczyk Saku tataki aromatyzowany owocami cytrusowymi, teksturowana endywia, krem chrzanowy, karmelizowane orzechy włoskie Danie główne Wolno duszony policzek wołowy, gotowana na parze marchewka piaskowa, espuma z polenty, sos o smaku Grand Marnier lub Mintaj gotowany w niskiej temperaturze, crozet risotto ze słodką cebulą, emulsja z wędzonego boczku, ser Beaufort PDO Pokaz kolacji z menu Belle Époque Wielki spektakularny pokaz "Féerie" - 1/2 butelki szampana Laurent Perrier - kolacja Przystawki Domowa terrina z foie gras z shiitakes, jabłkiem, galaretką z kaczego consommé z sake lub Idealnie ugotowane jajko, wariacja z pasternaku, truflowy bulion z kurczaka lub Wędzony pstrąg z Fumaisons Provinoises, aromatyzowana tarama, żel kalamansi, ikra z pstrąga Danie główne Pieczony kurczak Bresse supreme, skorzonera aromatyzowana whisky, mousseline z heliantusa, jus court lub Smażone przegrzebki, risotto z ziemniaków Pompadour z czarną truflą, zefir z Joinville Tahitańskie piórko wanilii, biszkopt nasączony bergamotką, serce z crème brulée, chrupiący biszkopt limonkowy lub W duchu Eton Mess, z egzotycznymi owocami, kremem o smaku niaouli, chrupiącą bezą Uwaga: od 20 stycznia do 2 lutego 2025 r. menu Toulouse Lautrec i Belle Epoque będą serwowane z 2 wyjątkowymi i identycznymi deserami: W duchu Pavlovej, z egzotycznymi owocami, kremem o smaku niaouli, chrupiącą bezą lub Ganache z prażonych orzeszków ziemnych, małe ciasteczka migdałowe, gruszka w różnych teksturach, chrupiąca kruszonka. *Nasze menu wegańskie i menu dla dzieci w tym okresie są dostępne na życzenie. życzenie. *