Paryż: Pokaz kolacji w Moulin Rouge
Zajmij miejsce w jednym z najsłynniejszych kabaretów na świecie podczas przedstawienia Moulin Rouge "Féerie", stworzonego przez Doris Haug i Ruggero Angeletti, w choreografii Billa Goodsona. Posłuchaj muzyki Pierre'a Porte'a, ożywionej przez 80 muzyków i 60 chórzystów. Oglądaj trupę 100 artystów, w tym 60 chórzystek paradujących w 1000 ekstrawaganckich kostiumach z piór, dżetów i cekinów. Zaprojektowane przez Corrado Collabucciego i ręcznie wykonane w najsłynniejszych paryskich warsztatach, kostiumy są uzupełnione wystawną scenografią Gaetano Castellego i powrotem gigantycznego akwarium. Uaktualnij do opcji kolacji i delektuj się tradycyjną kuchnią francuską w 850-osobowym lokalu Belle Epoque. Każda kolacja obejmuje pół butelki szampana na osobę lub możesz zdecydować się na 2 napoje bezalkoholowe. Dodatkowe napoje są dodatkowo płatne. Menu dla dzieci dostępne jest na życzenie po dokonaniu rezerwacji. Menu wymyślone i zaaranżowane przez szefa kuchni Arnauda Demerville'a. Do 18 września 2024 r. w cenie Kolacja z menu Toulouse-Lautrec Wielki spektakularny pokaz "Féerie" - 1/2 butelki szampana - kolacja Przystawki Marynowane w domu cienkie plastry cielęciny, teksturowany arbuz, ogórek, feta, oliwki Kalamata lub Krewetki królewskie smażone z ponzu, komosa ryżowa lekko aromatyzowana imbirem, awokado Danie główne Pieczona pierś kurczaka z wolnego wybiegu, wariacja marchewkowa z kminkiem, coulis z daktyli, sok z cytryny konserwowej lub Smażony filet z dorady a la plancha, risotto z jęczmienia perłowego z majerankiem, emulsja z żółtej cukinii z łagodnym czosnkiem Pokaz kolacji z menu Belle Époque Wielki spektakularny pokaz "Féerie" - 1/2 butelki szampana Laurent Perrier - kolacja Mise en Bouche Przystawki Salpicon z homara aromatyzowany estragonem, teksturowany seler, jabłko, likier chartreuse lub Domowy pasztet en croûte z cielęciną, drobiem, foie gras i kandyzowanymi cytrynami, podpalany młody por, winegret piquillo lub Wędzony łosoś z "Maison Fumaison", aromatyzowana tarama, ikra z pstrąga VEGAN MENU Wielki spektakularny pokaz "Féerie" - 1/2 butelki szampana - kolacja Przystawki Sashimi z marchewki confit z wodorostami nori, śmietana ubita z miętową sake lub Quinoa, winegret waniliowy, młode sezonowe warzywa, wafel ryżowy Mains Wybór włoskich półpełnych makaronów, świeże pomidory, bazylia, espuma piquillos lub Risotto z jęczmienia perłowego z cukinią, oliwkami i majerankiem Pokaz kolacji z menu Toulouse-Lautrec Wielki spektakularny pokaz "Féerie" - 1/2 butelki szampana - kolacja Przystawki Smażone filety z przepiórki w soi, małe pory, tajski winegret, foie gras ganache, satay lub Łosoś marynowany w cytrusach, wariacje z awokado, krem kiwi, żel cytrynowy Danie główne Pieczone udko kurczaka w stylu Vallée d'Auge, mus ziemniaczany, pikantne jabłko, sos calvados lub Filet z okonia morskiego a la plancha, risotto ditalini z owocami morza, szafran i emulgowany fumet Pokaz kolacji z menu Belle Époque Wielki spektakularny pokaz "Féerie" - 1/2 butelki szampana Laurent Perrier - kolacja Mise en Bouche Przystawki Ekologiczne jajko na twardo, młode pędy szpinaku, frykas grzybowy, mus z orzechów laskowych lub Domowe półgotowane foie gras, wariacja na temat fig, karmelizowane orzechy pekan lub Wędzony pstrąg z "Fumaisons Provinoises", aromatyzowana tarama, ikra z pstrąga Danie główne Smażona pół pierś z kaczki, pasternak mousseline, scorsonera, sos Périgord lub Filety rybne John Dory, grzybowe arancini, kandyzowana dynia piżmowa, consommé drzewne VEGAN MENU Wielki spektakularny pokaz "Féerie" - 1/2 butelki szampana - kolacja Przystawki Pory w winegrecie, ziemniaki Pompadour, krem warzywny na bazie żółtego wina, karmelizowane orzechy pekan lub Komosa ryżowa o smaku imbiru, teksturowane awokado, kremowe kiwi i sos grejpfrutowy Danie główne Wybór półpełnych włoskich makaronów, grzyby leśne, pędy szpinaku, cazette lub Risotto Arborio, smażone zapomniane warzywa z czosnkiem, ziołowe coulis Deser Tort mont blanc z kasztanami i bezą, krem kasztanowy, pikantna gruszka