Nowy Jork: brunch, lunch lub kolacja w formie bufetu Rejs po rzece
Wejdź na pokład Spirit of New York z Chelsea Piers i wybierz się na wycieczkę po najbardziej znanych zabytkach Manhattanu, delektując się brunchem bez dna, lunchem lub kolacją o zachodzie słońca. Podziwiaj panoramiczne widoki z zarezerwowanego stolika lub parkietu tanecznego na w pełni zamkniętych, klimatyzowanych pokładach lub z dużych pokładów obserwacyjnych na świeżym powietrzu. Przepłyń obok Empire State Building, Intrepid, Vessel at Hudson Yards, Chrysler Building, One World Trade Center, Battery Park, South Street Seaport, Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge, Williamsburg Bridge, Governors Island, Ellis Island i oczywiście Statuy Wolności! Podziwiając Manhattan z rzek Hudson i East Rivers, delektuj się bezdennymi mimozami na pokładzie rejsu brunchowego i sezonowymi koktajlami, parami win lub piwem z w pełni zaopatrzonego baru do kupienia podczas wszystkich rejsów. Wybierz się na spacer po przestronnych pokładach, ciesząc się rozrywką na pokładzie z muzyką DJ-a i grami takimi jak gigantyczna Jenga i Connect Four. Stwórz niezapomniane wspomnienia pod panoramą miasta w dzień lub w nocy podczas rejsu New York Signature. Przykładowe menu brunchu: Early Riser - Wypieki śniadaniowe - Jajecznica - Wędliny śniadaniowe - Ziemniaki śniadaniowe Późne śniadanie - Sałatka z zielonych warzyw - Sałatka z komosy ryżowej - Sałatka z makaronem Zielona Bogini - Kurczak miodowo-sezamowy - Sielawa pieczona w piekarniku - Frykas z warzyw korzeniowych - Pieczone brokuły Deser - Ciasta- Brownie- Owoce sezonowe Przykładowe menu lunchu/kolacji w formie bufetu: Sałatki - Organiczna mieszanka zielonych warzyw - Sałatka z organicznego szpinaku i jarmużu - Sałatka z zielonej fasoli - Sałatka z fasolki szparagowej, czarnej fasoli i ciecierzycy - Sałatka z czerwonych buraków - Sałatka z makaronem kokardki - Warzywa, ziemniaki i makaron - Pieczone różyczki brokułów - Zapiekanka z kukurydzy i sera cheddar - Zapiekany makaron ziti - Puree ziemniaczane Dania - Filet z flądry atlantyckiej pieczony w piekarniku - Kurczak z miodem i sezamem - Włoskie klopsiki wołowe - Duszone żeberka wołowe (tylko kolacja) Desery - Owoce sezonowe - Mus malinowy - Ciasto cytrynowe i świeże truskawki - Ciasto kokosowo-waniliowe - Ciasto marchewkowe - Czerwony aksamit i brownie z kawałkami czekolady (tylko kolacja)