Stwórz własne belgijskie praliny od podstaw w warsztacie produkcji czekolady w Brugii. Ciesz się degustacją autentycznych belgijskich piw.
Informacje
- Darmowa rezygnacja
- Rezygnując z atrakcji na co najmniej 24 godz. przed jej rozpoczęciem, otrzymasz pełny zwrot kosztów.
- Zarezerwuj teraz i zapłać później
- Zachowaj elastyczność swoich planów podróży – zarezerwuj miejsce i nic dzisiaj nie płać.
- Czas trwania 2.5 godz.
- Sprawdź dostępność, aby zobaczyć godziny rozpoczęcia.
- Instruktor
- angielski
Wybierz liczbę uczestników i datę
Uczestnicy
Termin
Miejsce zbiórki
Zazwyczaj brązowe drewniane drzwi wejściowe budynku pod adresem Sint-Gilliskerkhof 8, 8000 Bruges są otwarte. Jeśli nie, stuknij w okno, a gospodarz Cię wpuści :-). Po wejściu do budynku przejdź do końca korytarza i wejdź drzwiami po lewej stronie. Witaj!
Otwórz w Google MapsWażne informacje
Zabierz ze sobą
- Aparat fotograficzny
- Wygodne ubrania
Niedozwolone
- Zwierzęta
- Palenie tytoniu
To warto wiedzieć
- Każda stacja czekoladowa, znana również jako chocolatière, jest dzielona przez dwóch uczestników.
- Do produkcji skorupek pralin używamy ciemnej czekolady Callebaut. Czekolada mleczna jest używana do nadzienia ganache.
- Wymagania wiekowe: Ten warsztat jest przeznaczony dla uczestników w wieku od 12 lat.
- Dzieciom (<16 lat) powinna towarzyszyć osoba dorosła w stosunku 1:1.
- Napoje alkoholowe serwujemy wyłącznie uczestnikom w wieku 18 lat i starszym. Małoletnim uczestnikom poniżej 18 roku życia serwowane będą napoje bezalkoholowe.
- Warsztaty są prowadzone w języku angielskim, ponieważ uczestniczą w nich osoby z całego świata. W razie potrzeby nasi gospodarze mogą przetłumaczyć niektóre części.
- Prosimy o wcześniejsze poinformowanie nas o wszelkich alergiach pokarmowych lub ograniczeniach dietetycznych.