Poznaj sekrety balijskiego jedzenia podczas półdniowej lekcji gotowania w tradycyjnej wiosce. Odwiedź lokalny targ, aby wybrać świeże składniki, podziwiaj malownicze widoki z plantacji ryżu i uzyskaj pomoc w gotowaniu autentycznego posiłku w pięknym ogrodzie kuchennym.
Informacje
- Darmowa rezygnacja
- Rezygnując z atrakcji na co najmniej 24 godz. przed jej rozpoczęciem, otrzymasz pełny zwrot kosztów.
- Zarezerwuj teraz i zapłać później
- Zachowaj elastyczność swoich planów podróży – zarezerwuj miejsce i nic dzisiaj nie płać.
- Czas trwania 3.5 - 4 godz.
- Sprawdź dostępność, aby zobaczyć godziny rozpoczęcia.
- Przewodnik
- angielski
- Odbiór wliczony w cenę
- Bezpłatny odbiór z hoteli w okolicy Ubud. Odbiór z hoteli w innych obszarach jest możliwy za dodatkową opłatą.
- Mała grupa
- Maksymalna liczba uczestników: 15
Wybierz liczbę uczestników i datę
Uczestnicy
Termin
Ważne informacje
To warto wiedzieć
- - Odbiór z lokalizacji poza Ubud jest dostępny jako dodatek, jeśli zażądasz go podczas rezerwacji.
- - Zajęcia popołudniowe są krótsze, ponieważ nie obejmują zwiedzania targu.
- - Dostarczone przepisy i notatki możesz zachować dla siebie.
- - Będziesz mieć do wyboru dania mięsne lub wegetariańskie.